Κέρδισε
περισσότερα με
3 απλά βήματα!

Πώς η Avon μπορεί να μου δώσει το extra που αναζητώ; Απλά, αναπτύσσοντας το δίκτυο των πελατών της.

Προσέγγισε νέους πελάτες χρησιμοποιώντας τη Mobile Μπροσούρα που περιέχει όλα τα προϊόντα και προσφορές, το Avon ON, το Avon Academy και πολλά άλλα ψηφιακά εργαλεία.
Προσέγγισε νέο κοινό στα Social Media, μοιράσου τη Μπροσούρα & λάβε παραγγελίες με απλό μήνυμα στο κινητό σου! Στείλε τις παραγγελίες στην Αvon και κέρδισε!

Αύξησε τα οφέλη σου όσο θέλεις, στη διάρκεια του μήνα!

Με ποιούς τρόπους μπορείς να κερδίσεις στην Avon;

ΩΣ ΜΕΛΟΣ

Αφιερώνοντας όσο χρόνο θέλεις & από όπου θέλεις! Κάνε αγορές 24/7 για εσένα και το κοινό σου (οικογένεια, φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι, κλπ), με απευθείας παράδοση στην πόρτα σου & ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

*Ιδανικό για άτομα που λατρεύουν τα προϊόντα ομορφιάς, τις τάσεις της μόδας & την αγοραστική τους ευελιξία.

ΩΣ AVON LEADER

Αναπτύσσοντας τη δική σου Ομάδα Μελών, χτίζοντας μοναδικές σχέσεις εμπιστοσύνης, συνεργασίας & σεβασμού!

*Ιδανικό για φιλόδοξα και ενθουσιώδη άτομα, που θέλουν να εξελιχθούν και έχουν μεγάλο πάθος με τις πωλήσεις & την επιτυχία.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ AVON

Το extra κέρδος αποτελεί σίγουρα έναν σημαντικό παράγοντα για να έρθεις στην Avon. Υπάρχει όμως και το υπόλοιπο κομμάτι της εμπειρίας. Οι γνωριμίες, η προσωπική ανάπτυξη, η επιβράβευση και τα δώρα. Σου παρέχουμε συνεχώς εμπειρίες και εργαλεία που σε βοηθούν να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να πετύχεις τους στόχους σου!

Πιο συγκεκριμένα ως Μέλος της Avon θα απολαμβάνεις:

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θα παίρνεις χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την προώθηση προϊόντων,
την ανάπτυξη της Ομάδας σου, τα social media και άλλα πολύ χρήσιμα θέματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Δωρεάν πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Καταστήματος, δωρεάν Εφαρμογή Smartphone & Mobile Κατάλογος για αποστολή μέσω κινητού τηλεφώνου, για γρήγορη & εύκολη παραγγελία.

ΔΥΝΑΜΙΚΑ SOCIAL MEDIA

Κεντρική σελίδα Facebook με 228Κ ακόλουθους & Instagram με 67,5Κ ακόλουθους, για να υποστηρίζεις την “επιχείρησή” σου με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Ως Ανεξάρτητο Μέλος της Avon, θα έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις στο βιογραφικό σου την εμπειρία σου στον χώρο της ομορφιάς και στην προώθηση πωλήσεων.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

Από τη στιγμή που θα γίνεις Μέλος, θα ανήκεις αυτόματα σε μια μεγάλη Ομάδα με τις ίδιες επιθυμίες και ενδιαφέροντα με εσένα, ώστε να γνωρίσεις νέους φίλους και να βελτιώσεις το δίκτυό σου.

ΕΞΤΡΑ ΚΕΡΔΟΣ

Με την Avon, η εμπειρία, οι γνώσεις, τα κίνητρα, τα Προγράμματα και τα ψηφιακά εργαλεία που έχεις στη διάθεσή σου, σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις αυτό το επιπλέον που ψάχνεις.

Ξεκίνα σήμερα. Είναι πολύ εύκολο!
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ AVON!